Rólunk


Minden egy pillanat alatt születetik…mint amikor bevillan egy gondolat vagy inkább annak a felismerése, hogy valami megfoghatatlan hiányzik. Vágyunk valamire, de nem tudjuk megfogalmazni pontosan mire. Aztán miután felismerjük, nem tudunk szabadulni tőle. És ahogy a kép lassan letisztul előttünk, megnyugszunk, hiszen valami belül azt sugallja, hogy megtaláltuk....


Ezek a gondolatok, vágyak kavarogtak bennünk, miközben megálmodtuk a ZANGÁT. A ZANGA nem más, mint vágyak forgataga, amit szeretnénk, ha Ön is a legmeghittebb helyen, az otthonában engedne szabadjára.
 
Mit is jelképez számunkra  a ZANGA?
 
A forgatag középpontjában nyugvó belső harmónia megnyilvánulását és kifejezhetőségének összetettségét és sokszínűségét a minket körülölelő belső térben. 
 
A dekorációs tárgyak, amik az otthonunkban vagy az irodánkban körülvesznek, nagyon sok mindent elárulnak rólunk. Ezért is fontos megtalálni azon modern lakberendezési kiegészítőket, amelyek kifejezik egyéniségünket, érzelmeinket, vagy egyszerűen a felgyorsult életben való boldoguláshoz szolgálnak inspirációként. Sokak szerint a lakberendezési tárgyak, faliképek, csupán kellékek, amik hozzátartoznak a lakásunk, irodánk modern, trendi berendezéséhez. Szerintünk ez nem ilyen egyszerű. Ha alaposan végignézünk környezetünkön a sok kis különálló lakberendezési tárgy egysége fejezi ki igazán a belső harmóniát környezetünkkel, valójában azt, hogy kik is vagyunk.
 
A mai rohanó világban, azonban nehéz kialakítani, mi több fenntartani ezt az összhangot. Sokszor elhanyagoljuk környezetünket, mivel nem jut rá elegendő figyelem. Persze nincs könnyű dolgunk, hisz, ha kellő időt is szánunk a számunkra ideális kiegészítők megtalálására, nem feltétlenül találjuk meg azt a dekorációs darabot, amire az a bizonyos belső hang azt mondja, hogy: Igen, ez az!
 
A sok akció, a silány minőségű, olcsó termékek, a mindenhonnan folyó reklámáradat, arról, hogy mi is igazán az „éppen trendi”, mind-mind hozzájárulnak az igazi cél eltévesztéséhez. A ZANGA éppen ebben a homályban a fénysugár, ami hozzásegít a belső és a környezet harmóniájának kialakításához és fenntartásához.

Faliképeink magas minőségű, modern egyedi alkotások, melyek az otthonunkat, irodai környezetünket olyanná varázsolják, amilyenre igazán vágyunk.
 
Habár a ZANGA webáruházban látszólag minden egyszerűen  a vásárlásról szól, legfőbb igyekezetünk mégis, hogy az Ön személyes ízlésvilágát, vágyait a legnagyobb tiszteletben tartsuk és kiszolgáljuk. Ezt a célt szolgálják a kiváló minőségű termékfotók és a modern, de mégis egyszerű felhasználói felület, miszerint Ön azt kapja, amit lát, illetve megszeret. Mert ne feledjük, hogy akciókkal és kommunikációs trükkökkel találkozunk minden nap, viszont a ZANGA kizárólag a vágyaink forgataga, se több, se kevesebb.

Reméljük, örömét leli faliképeink széles választékában!